Monday, 29 October 2012

BB PLUS COLLOGEN

Penemuan Terkini dunia kecantikan utk keanjalan kulit wajah yang gebu .

Repair , rebuilt and renew untuk keanggunan , keyakinan dan awet muda ...
Now !!!!
Katakan tidak pd wajah yg kusam ..... 
Kerana dirimu begitu berharga 
*********************************************************************
Ingin Cantik? Kecantikan sebenarnya perlu dijaga dan dipelihara sejak remaja lagi. Wajah adalah aset utama setiap wanita baik remaja hinggalah yang berusia. Dari Wajah turun ke hati itulah lumrah kehidupan dalam dunia realiti. Walau pun realitinya hanya wanita peringkat umur 30 an keatas sahaja yang lebih cenderung untuk memikirkan soal keremajaan kulit namun kini Remaja hingga lah berusia sudah mula menjaga dan menitik beratkan kesuburan dan kenajalan kulit yang bersih tegang dan cantik.

Kini!!!! Hai O Marketing Sdn Bhd telah mengeluarkan satu lagi produk terbaru yang mula menemui semua wanita wanita cantik diluar sana dengan produk terbaru iaitu BBPLUS COLLAGEN

Peliharalah kecantikan kulit anda kembalikan zaman anjal kecantikan kulit anda...

INFO DARI BB PLUS COLLAGEN
BB PLus diformulasikan untuk merangsang pengeluaran kolagen pada kulit bagi mengembalikan keremajaan dan kehalusan kulit secara menyeluruh. BB Plus dihasilkan daripada 5,000mg kolagen ikan terhidrolisis utk memberikan penyerapan yg baik. Kofaktor seperti ekstrak biji anggur & Vitamin C ditambah utk melindungi rantaian kolagen. Pengambilan BB Plus setiap hari dpt menyerlahkan keremajaan kulit & memberikan kesihatan yg menyeluruh.

Ramuan
Kolagen ikan terhidrolisis, Ekstrak biji anggur, Vitamin C, Inulin, Serbuk jus blackcurrant, Serbuk jus roselle, Serat epal, Isomaltulos, Sukralos

Cara Pengambilan
Campurkan 1 paket BB plus dlm 150ml air. Elakkan menggunakan air panas. Kacau & sedia diminum. Pengambilan terbaik adalah sebelum makan atau sebelum tidur.

* 1 kOTAK : 20 SACHET = RM180 SAHAJA 
* HARGA PROMOSI : RM720 / 4 BOXES + FREE 1 BOXES + 1 CRYSTAL TUMBLER 
sms/call/whatsapp 
lydia 012-3981846

No comments:

Post a Comment