Wednesday, 30 May 2012

Perhatian pada para isteri

Assalam...
lydia nk share keratan akhbar ni... 
untuk para isteri..

 jom kte pakat2 tawan hati suami 
dengan Premium Beautiful 
leh bantu masalah anda



PM LYDIA 012-3981846

Saturday, 26 May 2012

Perbezaan susu ibu dan susu formula

Susu ibu mempunyai kandungan lemak, gula, air dan protin yang sempurna untuk tumbesaran bayi. Banyak kandungan yang ada di dalam susu ibu tidak ada di dalam susu lembu.
Bayi lebih senang menghadam susu ibu dari susu formula. Ia mengandungi kurang protin dan protin yang ada juga lebih nutrisi dari susu formula. Susu ibu mengandungi antibodi yang menolong melindungi bayi daripada bakteria dan virus. Antibodi ini juga menolong mereka menentang jangkitan kuman dan penyakit. Bayi yang menyusu susu ibu didapati lebih kurang mendapat jangkitan paru-paru, jangkitan kuman pada pundi kencing, telinga dan juga septicimia.
Tidak ada bayi yang alah kepada susu ibu. Susu ibu sentiasa steril, tidak pernah tercemar atau rosak. Menyusu badan menjimatkan wang. Tidak perlu membeli, menyukat dan membancuh di tengah malam buta.
Menyusu menyebabkan anda lebih rapat dengan bayi kerana sentuhan akan membuatkan bayi merasa nyaman, selamat dan selesa. Menyusu boleh memyebabkan badan anda membakar kalori dengan lebih cepat. Anda senang kembali ke bentuk badan asal. Ia juga menolong rahim mengecil dengan lebih cepat dan mengurangkan pendarahan. Menyusu mengurangkan risiko kanser payudara dan kanser ovari.
Bayi yang menyusu badan lebih sihat. Kurang kadar sembelit dan cirit birit. Bayi kurang risiko untuk menjadi terlalu gemuk.

Far Infrared rays

FIR tu apa?
Apa kaitan dgn Premium Beautiful?
Bagus ke FIR tu?

Kesan FIR to badan kita?
FIR is a short form for
FAR INFRARED RAYS
FIR adalah :
# sinar gelombang elektromagnet***
# mempunyai jarak gelombang antara 3-1000 ┬Ám
***sinar yang paling selamat dan berguna untuk kehidupan.
FIR diperolehi daripada :
# cahaya matahari
# pakaian pembentukan badan
# alat elektronik,cth : remote control, handphone, computer...
# peralatan perubatan, cth : mesin urut, fisioterapi, sauna....

Bagaimana penyediaan fabrik ber-FIR...??
**platinum sebagai bahan asas**
**dicampur dengan 40 jenis serbuk batu galian**
**disuntik ke dalam fabrik**
**hasilkan gelombang tenaga bila bersentuhan dengan kulit**
**gelombang itu dikenali sbg Far Infrared Rays**

Macamana FIR berfungsi dengan PB??
**FIR menembusi kulit**
**tindakbalas resonans ke atas molekul air**
**molekul bergetar lebih kuat**
**lebih banyak tenaga digunakan**
**lebih haba dihasilkan**
**salur darah mengembang**
**perjalanan darah lebih lancar**
**penghantaran nutrien dan pembuangan toksin**
**sel badan lebih aktif**
**jadi..badan akan jadi lebih sihat dan fresh...**

Funtion Utama Premium Beautiful Corset....!!!


Bersihkan darah...???!!!
- pemejalan & kekenyalan kulit kita
- pemejalan salur nadi
- pemulihan penyakit darah tinggi
- memelihara daripada penyakit jantung
- cegah cancer
Bagaimana FIR mencegah cancer..??
- FIR memecahkan lemak,darah beku & susu beku
- fabrik akwatek & akwadyne menarik keluar lemak,susu,toksik dan peluh
- FIR menghasilkan suhu yang tidak sesuai untuk perumah cancer
Bagaimana FIR membantu kurangkan berat badan...??
- memecahkan lemak dan melancarkan peredaran darah
- proses toning yang mana bila skin dah kendur akibat lemak sudah pecah,dengan pemakaian corset yang melekap di badan...memejalkan balik skin kita...
-meningkatkan metabolisme rate....
Bagaimana FIR membantu tingkatkan kesuburan wanita...???
- melancarkan saluran dalam rahim
- menguatkan kedudukan rahim
pm lydia 0123981846 if nk try pakai premium beautiful






Tuesday, 8 May 2012

3 Fungsi Utama PREMIUM BEAUTIFUL

Membersihkan daripada toksik dan menukarkan darah berasid kepada darah beralkali lemak
-pemejalan dan kekenyalan kulit
-menghilangkan beberapa jenis penyakit kulit dan alergi
-pemejalan salur nadi
-pemuliharaan penyakit darah tinggi
-memelihara dari mendpt strok
-memelihara dari mendapat penyakit jantung
-mencegah kanser/barah
-merawat bronchitis
-merawat lelah
-menghilangkan sembelit, sakit bahu, pinggang,lutut,kaki dan kesukaran utk tidur lena
-menghilangkan perasaan mudah tersinggung, radang usus dan perut
-merawat hepatitis


Merangsang sel-sel yang lemah Dan tidak aktif untuk meningkatkan kadar metabolisma
Memulihkan:
-sakit pundi kencing
-radang usus dan perut
-hepatitis
-kencing mlm
-kencing manis
-buah pinggang
-cahaya muka
-penyakit rahim
-buasir
-keletihan dan lesu


Memperbaiki dan memulihkan ketidakseimbangan sistem saraf autonomi serta menstabilkan fungus organ organ dalam badan.
Memulihkan:
-kesukaran tidur lena
-lekas marah
-bahu yang kaku
-pening
-telinga berdengung
-mata sakit
-sakit saraf dikepala atau muka(migrain)
-kehilangan tenaga badan
-radang usus dan perut
-kulit kering 

PM Lydia for details. 012-3981846

Monday, 7 May 2012

Ceaser boleh pakai Premium Beautiful

Bersalin Ceaser boleh pakai Premium Beautiful ke????


"Sudah tentu BOLEH"

  • Bersalin secara ceaser BOLEH pakai corset PREMIUM BEAUTIFUL, sebab PREMIUM BEAUTIFUL ada sistem cangkuk yang kemas yang tidak menjadi halangan untuk dipakai selepas pembedahan. 

  • Dengan adanya Far Infrared Rays (FIR) yang ditenun sulam dalam PREMIUM BEAUTIFUL, ia membantu mempercepatkan penyembuhan luka pembedahan. Even boleh dipakai selepas 2 minggu pembedahan atau lebih mengikut keselesaan masing2.
  • Jika kesan ceaser bersalin masih belum sembuh, anda boleh menggunakan WAIST NIPPER sahaja dulu. Balutkan Waist Nipper dibadan kemudian perlahan-lahan kancingkan hook2 tersebut mengikut keselesaan anda.
  • Setiap wanita akan ada healing crisis yang berbeza2, jika terasa ngilu2 time pakai, jangan takut atau gelisah sebab itu adalah salah satu rawatan untuk penyembuhan luka. Jika tahan boleh teruskan pakai, jika tidak, buka sekejap sehingga sakit tu hilang dan kemudian boleh pakai balik. Pastikan ia mengikut keselesaan masing2.
  • Bagi yang kesan luka ceaser dah sembuh boleh la menggunakan satu set lengkap PREMIUM BEAUTIFUL, macam biasa.
PM lydia utk tempahan 012-3981846

Saturday, 5 May 2012

Si Kurus...***@ Si Skinny***....

what da meaning si kurus @ si skinny??heeeee..
ramai org cakap body kurus too skinny..x cantik, x menarik, x mantap, tulang belakang sama je ngan bahagian pinggul di belakang..
When i promote my frenzz yg jenis skinny ni pakai Premium Beautiful, banyaaakkk sgt alasan dia akan bagii..
Alasan yg normal i dengar..
"i kan dah kurus, buat ape nak pakai..nnti lagi keding, tercekik kat pinggang..dahla kurus, then nak pakai corset lagi..??."
 
 
Sebenarnyaaaaaa itu adalah FAKTA YANG SALAH..
kalau si kurus, mesti akan cakap:

" corset tu just untuk org gemuk, bdn berisi, bolehla pakai..kalau kurus2 mcm kita nie buat apela pakai"...

ADOIIIIII....
 
Tapi guyss sebenarnya , SI KURUS yg sebenarnya memerlukan CORSET..
X kira kurus, gemuk, keding, bulat, montel n bla..blaa..
sumenya need to used CORSET especially "PREMIUM BEAUTIFUL"..
dari yang xde shape, dah tukar jd shape when pakai kebaya, dress
 
SO guys yg diluar sana, yg mana bergelar "si kurus@ si skinny"..
U must try by your ownself..
 
TRUST ME!!! WE need corset PB to change our body to be more beautiful, nice & luvly...
 
 
PM LYDIA 012-3981846




Lacto Lite + Premium Beautiful

Apa itu Lacto-Lite?
 
Lacto-Lite ni merupakan minuman Serbuk Yogurt Kultur Hidup dan Inulin yang menggabungkan kebaikan kultur hidup dan inulin bagi menjamin kesihatan sistem penghadaman (gastrousus) dan badan kita.
 
Ia adalah sinbiotik yg menggabungkan kedua2 probiotik dan prebiotik, tidak mengandungin sebarang herba atau bahan kimia yang bersifat laksatif (julap) makanya, sama sekali takkan menyebabkan kekejangan perut mahupun cirit-birit.
 
 
Apa itu Probiotik?

Bakteria baik didalam usus kita yang berfungsi utk menyerap semua nutrien makanan ke dalam tubuh. Ia adalah penting untuk menjamin kesihatan usus kita.
 
 
Apa itu Prebiotik?

 
Makanan atau nutrisi yang diperlukan oleh Probiotik utk berkembang dan berfungsi dgn baik
 
 
ok.. so apa keunikan Lacto-Lite..
  • tahan terhadap asid perut dan garam hempedu
  • keupayaan hidup dan mengekalkan aktiviti walaupun ketika disimpan
  • kebolehan melekat pada sel usus dgn baik
  • diiktirafkan oleh FDA sebagai GRAS (Generally Recognized as Safe)
  • tidak mengandungi sebarang herba atau bahan kimia yg bersifat laksatif (julap)
  • tidak akan menyebabkan kekejangan perut atau cirit-birit.

Macam mana Lacto-Lite membantu badan kita?
  • dengan menyingkirkan TOKSIN dalam badan
  • dengan meningkatkan metabolisme untuk MENGURANGKAN berat badan
  • dengan menggalakan PERTUMBUHAN bakteria baik
  • dengan membantu PROSES penghadaman
  • dengan membantu melegakan SEMBELIT
  • dengan membantu SINTESIS vitamin

(Sijil halal 'lactolite')

Bagi wanita2 yang diluar sana, inginkan bentuk badan yg lebih anggun & ideal, combination Lactolite + premium beautiful sgt sgt berkesan!!!Banyak testimoni telah berjaya membuktikannya...Salah seorang testimoni yang cukup berkesan bagi diri beliau adalah "CDM SITI ROHANA" from 98 kg - 56kg..woowwww!!!so amazing kan???


selepas memakai Premium Beautiful Corset
dan meminum Lacto-Lite drink...

Jangan tunggu lagi..dapatkan (Lactolite + premium beautiful) sekarang jugaaa!!!


PM LYDIA 012-3981846