Monday, 29 October 2012

BB PLUS COLLOGEN

Penemuan Terkini dunia kecantikan utk keanjalan kulit wajah yang gebu .

Repair , rebuilt and renew untuk keanggunan , keyakinan dan awet muda ...
Now !!!!
Katakan tidak pd wajah yg kusam ..... 
Kerana dirimu begitu berharga 
*********************************************************************
Ingin Cantik? Kecantikan sebenarnya perlu dijaga dan dipelihara sejak remaja lagi. Wajah adalah aset utama setiap wanita baik remaja hinggalah yang berusia. Dari Wajah turun ke hati itulah lumrah kehidupan dalam dunia realiti. Walau pun realitinya hanya wanita peringkat umur 30 an keatas sahaja yang lebih cenderung untuk memikirkan soal keremajaan kulit namun kini Remaja hingga lah berusia sudah mula menjaga dan menitik beratkan kesuburan dan kenajalan kulit yang bersih tegang dan cantik.

Kini!!!! Hai O Marketing Sdn Bhd telah mengeluarkan satu lagi produk terbaru yang mula menemui semua wanita wanita cantik diluar sana dengan produk terbaru iaitu BBPLUS COLLAGEN

Peliharalah kecantikan kulit anda kembalikan zaman anjal kecantikan kulit anda...

INFO DARI BB PLUS COLLAGEN
BB PLus diformulasikan untuk merangsang pengeluaran kolagen pada kulit bagi mengembalikan keremajaan dan kehalusan kulit secara menyeluruh. BB Plus dihasilkan daripada 5,000mg kolagen ikan terhidrolisis utk memberikan penyerapan yg baik. Kofaktor seperti ekstrak biji anggur & Vitamin C ditambah utk melindungi rantaian kolagen. Pengambilan BB Plus setiap hari dpt menyerlahkan keremajaan kulit & memberikan kesihatan yg menyeluruh.

Ramuan
Kolagen ikan terhidrolisis, Ekstrak biji anggur, Vitamin C, Inulin, Serbuk jus blackcurrant, Serbuk jus roselle, Serat epal, Isomaltulos, Sukralos

Cara Pengambilan
Campurkan 1 paket BB plus dlm 150ml air. Elakkan menggunakan air panas. Kacau & sedia diminum. Pengambilan terbaik adalah sebelum makan atau sebelum tidur.

* 1 kOTAK : 20 SACHET = RM180 SAHAJA 
* HARGA PROMOSI : RM720 / 4 BOXES + FREE 1 BOXES + 1 CRYSTAL TUMBLER 
sms/call/whatsapp 
lydia 012-3981846

Thursday, 20 September 2012

PROMOTION LAGI!! JOM JADI EJEN

PROMOTION LAGI!!!  
tadi baru buat promo utk setiap satu set PREMIUM BEAUTIFUL.. Ni promotion utk jadi agent... mmg menarik...
 leh buat extra money!!!


Come n join us as an Agent PREMIUM BEAUTIFUL.. And u will get either one for free...
Every single step we will guide u..from zero to hero..lets make a date!!!
012-3981846

PROMOTION!!!



  PROMOTION TELAH KEMBALI !!! 


DENGAN SETIAP PEMBELIAN 

SATU SET PREMIUM BEAUTIFUL 

AKAN DAPAT FREE GIFT NATURAL WASH

                                        
   SELAGI STOK MASIH ADA




SMS/WHATSAPP/CALL 
LYDIA FOR DETAILS 012-3981846

Sunday, 29 July 2012

Anggun di hari raya!!!


Alhamdulillah... dh  masuk 10 hari  umat islam berpuasa... x lama lagi kte akan menyambut hari raya.. 
cuba tengok gambar kt bawah ni...mmg super gojes dato' ct ... =)






dato' ct mmg sgt anggun dan cun... pada ladies yg ingin kelihatan anggun di pagi raya try pakai premium beautiful.. anda akan kelihatan anggun dan berseri di pagi raya...
di samping dapat mengembalikan berat badan ideal anda...

sms/call/whatsapp lydia untuk details
012-3981846

Jaminan untuk Premium Beautiful

JAMINAN

Service PB Untuk Sebarang Kerosakan
kalo rosak.. boleh hantar repair pada kami semula!!! 
YANG PENTING 
Tag PREMIUM BEAUTIFUL perlu ada di PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ANDA!

AND 1 MORE THING.. 
PREMIUM BEAUTIFUL MMG TAHAN..LASTING BERBELAS TAHUN.. EVEN CAN GO FOR 20 YEARS! 
ITS TRUE!!!

Book your miracle corset today..
 
sms/call/pm/whatsapp lydia
012-3981846

Sunday, 8 July 2012

Premium Beautiful Korset... menakjubkan!!!

Setiap inci struktur corset premium beautiful, amat2 berfungsi menjaga badan seorang perempuan...Direka khas seteliti yang mungkin supaya, kesannya menakjubkan dalam sekelip mata....




1.Long Bra (Depan) :
* Cawan coli dijahit dengan 3 keping jahitan stereoskopik berfungsi untuk menolak payudara ke atas.
*Rawan keluli bermemori ini digunakan untuk menyokong dan menetapkan kedudukan payudara.

2. Long Bra (Depan)
* Perhiasan berlian berbentuk rama – rama menonjolkan keunggulan produk.
* Digunakan sebagai penanda kedudukan

3.Long Bra (Depan)
* Lace ‘Cup’ mempunyai keanjalan supaya dapat mengelakkan payudara dari melimpah keluar.
* Bagi ibu yang menyusukan bayi, hanya tarik lace ke bawah untuk mengeluarkan isi payudara. Cara ini dapat mengelakkan payudara kelihatan jatuh.
* FIR juga terdapat disini, fungsinya adalah untuk mengoptimumkan pengeluaran susu supaya tidak berlebihan atau berkurangan.

4. Long Bra (Depan)
* Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coli dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan kontur payu dara.
* FIR paling banyak disini untuk pembakaran lemak yang maximum ke atas perut yang buncit disini.

5.Long Bra (Depan)
* 2 batang keluli bermemori (kiri dan kanan di tulang rusuk) berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.
* Badan akan terbentuk menjadi kon shape disini- anda akan kelihatan mantap disini
* Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coli dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan kontur buah dada.

6.Long Girdle (Depan)
* 32 keping jahitan stereoskopik, berdasarkan teori mampatan berserpihan, mengagihkan lebihan lemak ke arah bahagian badan yang bersesuaian.
* Fabrik paling tebal, bermakna FIR paling banyak disini-memberi kesan maxima terhadap pembakaran lemak tebal di perut.
* Mampatan yang tetap ke atas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu memperbaiki masalah perut buncit.
* FIR di sini juga membantu menaikkan kedudukan rahim yang jatuh selepas bersalin.
* FIR di sini juga membantu menyelaraskan hormon estrogen seterusnya.

7.Long Girdle (Bawah)
* Penggunaan 2 lapisan kain kapas berlubang kecil berfungsi untuk memberi keselesaan.
* Mengawal keputihan, fungus dan bau yang tidak menyenangkan.
* Anda akan sentiasa rasa ‘hygenic’.

8.Long Girdle (Bawah)
* Rekaan mampatan dwi-lapisan berfungsi menyelaras lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik.
* Rekaan mampatan 2 lapisan berfungsi menyelaraskan lemak pada persekitaran peha, membentuk kontur peha yang menarik
* Renda ekslusif tahan lasak dan kawasan sekitarnya sangat unik.
* Penggunaan renda yang fleksibel, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.
* Ia tidak akan melipat atau menarik ke atas seperti girdle lain.

9.Long Bra (Belakang)
* Rekaan bentuk “U” pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menyerlahkan pandangan kurus (lemak akan menjadi tipis disini) dari belakang badan anda.
* Ia juga mempercepatkan pembentukan (shaping) di belakang badan, dan juga menambah kontur bahagian belakang. Lemak yang tebal, ajaibnya akan hilang sebaik sahaja anda memakai mengikut cara yang betul.

10.Long Bra (Belakang)
* Rekaan 3 laras cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
* Bila anda berubah ke cangkuk terakhir-TAHNIAH memang banyak perubahan sudah berlaku ke atas anda!
* Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang, turut mengatasi masalah berbadan besar. Lemak-lemak disini akan mencair dan dibakar tanpa sedar.
* Jika anda gemuk, anda akan kelihatan ada ‘cutting’ disini- 5 minit ‘instant result’.

11.Long Bra
* Kedudukan dan bentuk tali yang tidak mudah jatuh (kebanyakkan jenama lain akan gagal disini).
* Tali ini tidak menganjal bertahun-tahun lamanya.
* Tidak berbekas seperti anda memakai bra biasa.
* Keselesaan sepanjang hari.
* Tali bra boleh diketatkan atau dilonggarkan ikut keselesaan masing-masing.

12.Long Bra (Sisi)
* Bahagian sisi bra ini menutupi lemak-lemak di sisi dan belakang badan.

13.Long Girdle (Belakang)
* ‘Love Shape’ nipis untuk membentuk pinggul yang seksi lagi montok dan menaikkan pinggul (uplift).
* Rekaan dan jahitan unggul cawan pinggul dapat membetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempersona dan meninggikan pinggul.
* Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.
* Dilengkapi dengan kain jenis kapas yang selesa pada bahagian dalam pinggang seluar dapat memperbaiki dan membentuk kontur pinggang yang mempersona.
* Perhiasan berlian berbentuk rama – rama menonjolkan keunggulan produk dan penanda aras.

14.Waist Nipper / Bengkung (Belakang)
* Cangkuk 3 laras disisi untuk keselesaan badan dan mempercepatkan pembakaran lemak.
* Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.
* Tali kenyal yang diimport dari Jepun, membantu menyelaraskan kontur pinggang.

15.Waist Nipper / Bengkung(Depan dan sisi)
* Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk
* 7 batang tulang keluli memori bertujuan menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra.
* Berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk.
* Tulang-tulang ini sangat lembut dan mengikut bentuk badan – keselesaan sepanjang hari.
* ‘Effect’ pemakaian kimono pada wanita jepun ini di aplikasikan ke atas teknologi pembuatan bengkung premium beautiful.
* Perut menjadi kemas dan rata disini. Amat sesuai juga untuk kaum adam yang ‘boroi’. Alamailah sendiri keberkesanannya.


PM Lydia 
sms/ whatsapp 0123981846

Thursday, 28 June 2012

MAHARANI


Khasiat Herba Maharani:-

- Menyelesaikan masalah senggugut, keputihan & kekuningan
- Menyelesaikan masalah haid tidak teratur
- Menyelesaikan masalah keputihan dan kekuningan (fungsi anti bakteria di sekitar faraj )
- Merangsang hormone estrogen, progesterone & androgen ( hormone seks ) – membahagiakan hubungan suami isteri
- Melambatkan proses monopouse
- Menguatkan otot-otot rahim & peranakan
- Melancarkan peredaran darah seterusnya menghilangkan kelesuan
- Melegakan sakit pinggang, sendi & lutut
- Melegakan migrain & angin dalam badan
- Menguatkan hati & buah pinggang
- Melegakan asma
- Baik untuk pesakit diabetes ( kencing manis )
- Menyelesaikan masalah buasir kecil
- Menaikkan seri muka dengan mencantik, menegang & melicinkan kulit
- Menambah darah selepas bersalin

Cara Pengambilan:-

Cara makan Herba Maharani yang disyorkan adalah 25-50 biji pil kecil sekali sehari.

Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selepas period (datang haid).

Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan. Tapi kalau nak makan malam pun boleh. 

Makan mestilah bersama air suam.

Herba Maharani ni mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba.

Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dan jika badan rasa panas minum banyak air kosong/mineral. Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji.

Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani = 6 bebola putih = 300 biji kecil pil herba
jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan)
jika ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak , stop untuk bulan itu, sambung selepas period)
jika ambil 50 biji sehari = 6 hari (habis sekotak, stop untuk bulan itu, sambung selepas period)

Sebulan amalkan satu kotak sahaja Herba Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan makan Herba Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama.

HARGA : RM65 Sekotak 

 PM LYDIA 012-3981846 


Tuesday, 26 June 2012

Testimoni Lagi!!!

HASIL PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL DENGAN SIZE YANG BETUL DAN CONSISTENT!!!

PAKAI MESTI MINIMUM 8 JAM SEHARI

TESTIMONIAL :


Nampak tak badan lebih kemas? ada shape? lebih yakin jumpa org kan..?

apa tunggu lagi..
SMS/WHATSAPP LYDIA 
012-3981846

Monday, 4 June 2012

Slipped disc

Apa itu slipped disc? 

Slipped disc secara ringkas bermaksud tulang belakang yang “teralih” atau “mengelongsor dari kedudukan asal. 
Ini disebabkan oleh gel antara tulang yang berfungsi menyerap tekanan telah bocor seterusnya mengakibatkan alihan. Apabila ini terjadi, tulang akan menekan pula saraf-saraf yang mengawal anggota badan seperti kaki, tangan dan leher. 
Kesakitan melampau menyebabkan anggota badan menjadi kebas pergerakan akan terbatas. Apabila otot kaki kejang, tiada apa yang dapat menghilangkan kesakitan.
disc yang pecah atau bocor
Apakah simptom Slipped Disc?

Sakit yg teramat sangat dan tiba2 biasanya berlaku. Biasanya kat bahagian bawah belakang tapi boleh je jadi kat bahagian tengkuk atau bahu.

Kalau di bahagian bawah belakang, ia boleh sakit sampai ke kaki dan tapak kaki, terasa seperti menyucuk-nyucuk dan terbakar. Kalau jadi mcm ni cepat2la jumpa doktor ye..jgn tunggu lama takut melarat..boleh jadi lumpuh tau..!!!


sakit di bahagian bawah belakang!
Cara rawatan

1) Physiotherapy
menjalani sesi dengan pakar yang menunjukkan kaedah senaman yang betul untuk menguatkan otot. Ini termasuklah sesi rawatan menggunakan tuala panas pada bahagian sakit.
2) Steroid – Untuk kesakitan biasa, suntikan stereoid dapat menguatkan otot belakang dan mengurangkan kesakitan.


3) Pembedahan – Ini adalah langkah terakhir di mana bahagian tulang dan disc yang terkeluar akan dikikis. Untuk kes yang lebih serius, kepingan besi akan dimasukkan untuk menyokong tulang belakang.


4) Lumbar Corset - Cara paling murah dan tidak menyakitkan adalah pakai Lumbar Corset, atau boleh pakai Waist Nipper Premium Beautiful utk support tulang belakang dan cepatkan proses pemulihan. 


Waist nipper = Lumbar Corset!!!
Lagi pun korset PB ni ada cahaya F.I.R. yg dpt menembusi hingga 3.5 inci ke dalam otot dan tulang belakang. F.I.R. ni dpt menghilangkan sakit belakang dan merawat kecederaan dalaman.

Cara Mencegah
Body kena maintain...jaga berat badan yg ideal, berat yg berlebihan akan menambah bebanan kat tulang belakang dan disc tu.
Bersenam selalu, kuatkan otot2 belakang.

Berhenti merokok, sebab nikotin dlm asap rokok tu adalah toxic pada disc...menyebabkan disc tidak dpt menyerap nutrien dan mengekalkan sifat elastiknya.


Amalkan posture badan yg betul...contoh2nya mcm dlm gambar2 ni...

Cara berdiri yang betul adalah yang paling kanan!
Ni pulak cara angkat barang...gunakan kekuatan kaki bukan belakang ye...
Last sekali...gunakan waist nipper PB (murah, tidak menyakitkan dan lifetime warranty)...ia ada 7 tetulang yang elastik dan dapat menyokong tulang belakang kita...Corset ini telah mendapat recognition dari Persatuan Pakar Tulang Antarabangsa...Jika kita mencuba dan konsisten, mudah-mudahan berkesan.
 
PM LYDIA UNTUK DETAILS
 012-3981846

Wednesday, 30 May 2012

Perhatian pada para isteri

Assalam...
lydia nk share keratan akhbar ni... 
untuk para isteri..

 jom kte pakat2 tawan hati suami 
dengan Premium Beautiful 
leh bantu masalah anda



PM LYDIA 012-3981846

Saturday, 26 May 2012

Perbezaan susu ibu dan susu formula

Susu ibu mempunyai kandungan lemak, gula, air dan protin yang sempurna untuk tumbesaran bayi. Banyak kandungan yang ada di dalam susu ibu tidak ada di dalam susu lembu.
Bayi lebih senang menghadam susu ibu dari susu formula. Ia mengandungi kurang protin dan protin yang ada juga lebih nutrisi dari susu formula. Susu ibu mengandungi antibodi yang menolong melindungi bayi daripada bakteria dan virus. Antibodi ini juga menolong mereka menentang jangkitan kuman dan penyakit. Bayi yang menyusu susu ibu didapati lebih kurang mendapat jangkitan paru-paru, jangkitan kuman pada pundi kencing, telinga dan juga septicimia.
Tidak ada bayi yang alah kepada susu ibu. Susu ibu sentiasa steril, tidak pernah tercemar atau rosak. Menyusu badan menjimatkan wang. Tidak perlu membeli, menyukat dan membancuh di tengah malam buta.
Menyusu menyebabkan anda lebih rapat dengan bayi kerana sentuhan akan membuatkan bayi merasa nyaman, selamat dan selesa. Menyusu boleh memyebabkan badan anda membakar kalori dengan lebih cepat. Anda senang kembali ke bentuk badan asal. Ia juga menolong rahim mengecil dengan lebih cepat dan mengurangkan pendarahan. Menyusu mengurangkan risiko kanser payudara dan kanser ovari.
Bayi yang menyusu badan lebih sihat. Kurang kadar sembelit dan cirit birit. Bayi kurang risiko untuk menjadi terlalu gemuk.

Far Infrared rays

FIR tu apa?
Apa kaitan dgn Premium Beautiful?
Bagus ke FIR tu?

Kesan FIR to badan kita?
FIR is a short form for
FAR INFRARED RAYS
FIR adalah :
# sinar gelombang elektromagnet***
# mempunyai jarak gelombang antara 3-1000 ┬Ám
***sinar yang paling selamat dan berguna untuk kehidupan.
FIR diperolehi daripada :
# cahaya matahari
# pakaian pembentukan badan
# alat elektronik,cth : remote control, handphone, computer...
# peralatan perubatan, cth : mesin urut, fisioterapi, sauna....

Bagaimana penyediaan fabrik ber-FIR...??
**platinum sebagai bahan asas**
**dicampur dengan 40 jenis serbuk batu galian**
**disuntik ke dalam fabrik**
**hasilkan gelombang tenaga bila bersentuhan dengan kulit**
**gelombang itu dikenali sbg Far Infrared Rays**

Macamana FIR berfungsi dengan PB??
**FIR menembusi kulit**
**tindakbalas resonans ke atas molekul air**
**molekul bergetar lebih kuat**
**lebih banyak tenaga digunakan**
**lebih haba dihasilkan**
**salur darah mengembang**
**perjalanan darah lebih lancar**
**penghantaran nutrien dan pembuangan toksin**
**sel badan lebih aktif**
**jadi..badan akan jadi lebih sihat dan fresh...**

Funtion Utama Premium Beautiful Corset....!!!


Bersihkan darah...???!!!
- pemejalan & kekenyalan kulit kita
- pemejalan salur nadi
- pemulihan penyakit darah tinggi
- memelihara daripada penyakit jantung
- cegah cancer
Bagaimana FIR mencegah cancer..??
- FIR memecahkan lemak,darah beku & susu beku
- fabrik akwatek & akwadyne menarik keluar lemak,susu,toksik dan peluh
- FIR menghasilkan suhu yang tidak sesuai untuk perumah cancer
Bagaimana FIR membantu kurangkan berat badan...??
- memecahkan lemak dan melancarkan peredaran darah
- proses toning yang mana bila skin dah kendur akibat lemak sudah pecah,dengan pemakaian corset yang melekap di badan...memejalkan balik skin kita...
-meningkatkan metabolisme rate....
Bagaimana FIR membantu tingkatkan kesuburan wanita...???
- melancarkan saluran dalam rahim
- menguatkan kedudukan rahim
pm lydia 0123981846 if nk try pakai premium beautiful






Tuesday, 8 May 2012

3 Fungsi Utama PREMIUM BEAUTIFUL

Membersihkan daripada toksik dan menukarkan darah berasid kepada darah beralkali lemak
-pemejalan dan kekenyalan kulit
-menghilangkan beberapa jenis penyakit kulit dan alergi
-pemejalan salur nadi
-pemuliharaan penyakit darah tinggi
-memelihara dari mendpt strok
-memelihara dari mendapat penyakit jantung
-mencegah kanser/barah
-merawat bronchitis
-merawat lelah
-menghilangkan sembelit, sakit bahu, pinggang,lutut,kaki dan kesukaran utk tidur lena
-menghilangkan perasaan mudah tersinggung, radang usus dan perut
-merawat hepatitis


Merangsang sel-sel yang lemah Dan tidak aktif untuk meningkatkan kadar metabolisma
Memulihkan:
-sakit pundi kencing
-radang usus dan perut
-hepatitis
-kencing mlm
-kencing manis
-buah pinggang
-cahaya muka
-penyakit rahim
-buasir
-keletihan dan lesu


Memperbaiki dan memulihkan ketidakseimbangan sistem saraf autonomi serta menstabilkan fungus organ organ dalam badan.
Memulihkan:
-kesukaran tidur lena
-lekas marah
-bahu yang kaku
-pening
-telinga berdengung
-mata sakit
-sakit saraf dikepala atau muka(migrain)
-kehilangan tenaga badan
-radang usus dan perut
-kulit kering 

PM Lydia for details. 012-3981846

Monday, 7 May 2012

Ceaser boleh pakai Premium Beautiful

Bersalin Ceaser boleh pakai Premium Beautiful ke????


"Sudah tentu BOLEH"

  • Bersalin secara ceaser BOLEH pakai corset PREMIUM BEAUTIFUL, sebab PREMIUM BEAUTIFUL ada sistem cangkuk yang kemas yang tidak menjadi halangan untuk dipakai selepas pembedahan. 

  • Dengan adanya Far Infrared Rays (FIR) yang ditenun sulam dalam PREMIUM BEAUTIFUL, ia membantu mempercepatkan penyembuhan luka pembedahan. Even boleh dipakai selepas 2 minggu pembedahan atau lebih mengikut keselesaan masing2.
  • Jika kesan ceaser bersalin masih belum sembuh, anda boleh menggunakan WAIST NIPPER sahaja dulu. Balutkan Waist Nipper dibadan kemudian perlahan-lahan kancingkan hook2 tersebut mengikut keselesaan anda.
  • Setiap wanita akan ada healing crisis yang berbeza2, jika terasa ngilu2 time pakai, jangan takut atau gelisah sebab itu adalah salah satu rawatan untuk penyembuhan luka. Jika tahan boleh teruskan pakai, jika tidak, buka sekejap sehingga sakit tu hilang dan kemudian boleh pakai balik. Pastikan ia mengikut keselesaan masing2.
  • Bagi yang kesan luka ceaser dah sembuh boleh la menggunakan satu set lengkap PREMIUM BEAUTIFUL, macam biasa.
PM lydia utk tempahan 012-3981846

Saturday, 5 May 2012

Si Kurus...***@ Si Skinny***....

what da meaning si kurus @ si skinny??heeeee..
ramai org cakap body kurus too skinny..x cantik, x menarik, x mantap, tulang belakang sama je ngan bahagian pinggul di belakang..
When i promote my frenzz yg jenis skinny ni pakai Premium Beautiful, banyaaakkk sgt alasan dia akan bagii..
Alasan yg normal i dengar..
"i kan dah kurus, buat ape nak pakai..nnti lagi keding, tercekik kat pinggang..dahla kurus, then nak pakai corset lagi..??."
 
 
Sebenarnyaaaaaa itu adalah FAKTA YANG SALAH..
kalau si kurus, mesti akan cakap:

" corset tu just untuk org gemuk, bdn berisi, bolehla pakai..kalau kurus2 mcm kita nie buat apela pakai"...

ADOIIIIII....
 
Tapi guyss sebenarnya , SI KURUS yg sebenarnya memerlukan CORSET..
X kira kurus, gemuk, keding, bulat, montel n bla..blaa..
sumenya need to used CORSET especially "PREMIUM BEAUTIFUL"..
dari yang xde shape, dah tukar jd shape when pakai kebaya, dress
 
SO guys yg diluar sana, yg mana bergelar "si kurus@ si skinny"..
U must try by your ownself..
 
TRUST ME!!! WE need corset PB to change our body to be more beautiful, nice & luvly...
 
 
PM LYDIA 012-3981846




Lacto Lite + Premium Beautiful

Apa itu Lacto-Lite?
 
Lacto-Lite ni merupakan minuman Serbuk Yogurt Kultur Hidup dan Inulin yang menggabungkan kebaikan kultur hidup dan inulin bagi menjamin kesihatan sistem penghadaman (gastrousus) dan badan kita.
 
Ia adalah sinbiotik yg menggabungkan kedua2 probiotik dan prebiotik, tidak mengandungin sebarang herba atau bahan kimia yang bersifat laksatif (julap) makanya, sama sekali takkan menyebabkan kekejangan perut mahupun cirit-birit.
 
 
Apa itu Probiotik?

Bakteria baik didalam usus kita yang berfungsi utk menyerap semua nutrien makanan ke dalam tubuh. Ia adalah penting untuk menjamin kesihatan usus kita.
 
 
Apa itu Prebiotik?

 
Makanan atau nutrisi yang diperlukan oleh Probiotik utk berkembang dan berfungsi dgn baik
 
 
ok.. so apa keunikan Lacto-Lite..
  • tahan terhadap asid perut dan garam hempedu
  • keupayaan hidup dan mengekalkan aktiviti walaupun ketika disimpan
  • kebolehan melekat pada sel usus dgn baik
  • diiktirafkan oleh FDA sebagai GRAS (Generally Recognized as Safe)
  • tidak mengandungi sebarang herba atau bahan kimia yg bersifat laksatif (julap)
  • tidak akan menyebabkan kekejangan perut atau cirit-birit.

Macam mana Lacto-Lite membantu badan kita?
  • dengan menyingkirkan TOKSIN dalam badan
  • dengan meningkatkan metabolisme untuk MENGURANGKAN berat badan
  • dengan menggalakan PERTUMBUHAN bakteria baik
  • dengan membantu PROSES penghadaman
  • dengan membantu melegakan SEMBELIT
  • dengan membantu SINTESIS vitamin

(Sijil halal 'lactolite')

Bagi wanita2 yang diluar sana, inginkan bentuk badan yg lebih anggun & ideal, combination Lactolite + premium beautiful sgt sgt berkesan!!!Banyak testimoni telah berjaya membuktikannya...Salah seorang testimoni yang cukup berkesan bagi diri beliau adalah "CDM SITI ROHANA" from 98 kg - 56kg..woowwww!!!so amazing kan???


selepas memakai Premium Beautiful Corset
dan meminum Lacto-Lite drink...

Jangan tunggu lagi..dapatkan (Lactolite + premium beautiful) sekarang jugaaa!!!


PM LYDIA 012-3981846